Psykiatrin Halland, Vuxenpsykiatrimottagningen Hylte

Som medicinsk sekreterare hos oss gör du skillnad för andra människor varje dag. Hos oss erbjuds du omväxlande arbetsuppgifter med möjlighet att utvecklas i ditt yrke och som person.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete som medicinsk sekreterare, där du arbetar både självständigt och i ett nära samarbete med olika professioner i ett tvärprofessionellt team. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll, där din insats är en viktig del i vårdprocessen.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är vårddokumentation, sköta bokningar och bemanna receptionen. Andra förekommande arbetsuppgifter är administrativa uppgifter såsom intyg, scanning och posthantering. 

För dig som önskar finns det möjlighet till daglig samåkning från Halmstad och via orter utmed väg 26 (Nissastigen).

Arbetsplatsen

Öppenvårdspsykiatrin i Halland erbjuder psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår verksamhetsinriktning Rätt vård i rätt tid! innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal.

Vuxenpsykiatrimottagning i Hylte har som uppdrag att utreda och behandla special Specialistpsykiatriska patienter. På mottagningen arbetar sjuksköterskor, kurator och medicinsk sekreterare, samt överläkare via videolänk. Mottagningen präglas av en positiv anda och närhet till det lokala samhället och primärvården. Den medicinska sekreteraren i Hylte har en given och central roll i teamet och du fyller en viktig funktion. Du har ett nära samarbete med den medicinska sekreteraren i Laholm och tillsammans bidrar ni till mottagningarnas fortsatta utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare. Arbetslivserfarenhet som medicinsk sekreterare och kunskaper i journalsystemet VAS är meriterande. Tjänsten kräver ett intresse för digitala lösningar och IT- frågor. Goda kunskaper i svenska språket, samt i medicinsk terminologi erfordras.

Som person har du hög servicekänsla, en god samarbets- och initiativförmåga och du har ett gott bemötande gentemot våra patienter, anhöriga, samt medarbetare. Noggrannhet och flexibilitet ser vi också som viktiga egenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hylte
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1088
Kontakt
  • Caroline Larsson, Avdelningschef, 0702105986
Facklig företrädare
  • Charlotta Andersson, Vision, 0724-566551
  • Charlotte Karlsson, Kommunal, 0702750664
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-27

Tillbaka till lediga jobb