Region Halland

Om tjänsten

Som ST-läkare inom obstetrik och gynekologi arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter på gynekologisk avdelning och förlossningsavdelning samt mottagning. Du kommer också att ingå i jourverksamhet. Vi lägger tillsammans upp ett utbildningsprogram för dig som ST-läkare och kliniken jobbar aktivt med handledning och regelbunden utvärdering av din personliga utveckling.

Anställningen är på Kvinnokliniken Hallands sjukhus med placering i Varberg.

Har du frågor om tjänsten får du gärna höra av dig till läkarchefen, se kontaktuppgifter nedan.

Om Kvinnokliniken

Kvinnokliniken Halland är uppdelat på två utbudspunkter; Halmstad och Varberg. Klinikerna är jämnstora och har gemensam verksamhetschef, på varje ställe finns en läkarchef. Kvinnokliniken Halland har cirka 4 000 förlossningar per år jämnt fördelat mellan Halmstad och Varberg. Inom gynekologin har vi likvärdig verksamhet gällande operation, robotkirurgi, onkologisk verksamhet samt vanlig mottagningsverksamhet. Vårdavdelning med både elektiv och akut vård finns på båda orterna. Neonatalavdelning finns i Halmstad. Vi har även verksamhet i Kvinnohälsovården i norra Halland.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med stort intresse för obstetrik och gynekologi och som har en vilja att utveckla kunskaper och kompetenser inom denna inriktning. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom kvinnoklinik är meriterande. Du är ansvarstagande och har förmågan att samarbeta såväl som att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1085
Kontakt
  • Anders Odeback, Läkarchef , 070-6930747
Facklig företrädare
  • Johan Dennefors, Läkarförbundet, 0340-481255
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-09-27

Tillbaka till lediga jobb