Närsjukvården Halland

Vår vårdcentral är en glad och positiv arbetsplats med korta kommunikationsvägar. Vi är en mindre vårdcentral som arbetar för en " vi-känsla", där alla är lika viktiga och där patienterna är i centrum. Då en kollega ska vara föräldraledig söker vi nu en ersättare för henne. Välkommen att bli en av oss!

Arbetsuppgifter

En av våra två fysioterapeuter skall vara föräldraledig och vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast till vår vårdcentral på landet, ca 18 km nordost om Halmstad. Här finns gott om parkeringsplatser och vi har även bra bussförbindelser. Vi är en trivsam och familjär vårdcentral med strax över 5000 listade patienter.

Du arbetar självständigt med funktionsbedömningar, behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser. Du kommer ge konsultation och hålla i gruppverksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår också att göra en första bedömning vad gäller patienter med besvär från rörelse-stödjeorganen.

Du är en självklar och viktig del i vårt multimodala team där du arbetar tillsammans med fysioterapeutkollega, arbetsterapeut och övriga medarbetare på vårdcentralen. Professionsmöten finns både på vårdcentralen och i samverkan med de andra vårdcentralerna.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Oskarström ingår i vårdval Halland offentligvård i Region Halland.

Vår vårdcentral har fräscha lokaler och vi erbjuder ett komplett utbud av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, BVC, distriktssköterskeledda diabetes- och astma/KOL-mottagningar samt mottagning på asylboendet Spenshult. Vårdcentralens öppettider är måndag till fredag från klockan 08 - 17.

Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patientens fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Tillsammans kommer vi att utveckla, forma och ansvara för rutinerna på vårdcentralen. Tillsammans skapar vi också en bra arbetsmiljö för personalen och god kvalité på vården till våra patienter.

Vår personalgrupp är ett gott gäng, som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

I Vårdcentralens upptagningsområde finns Migrationsverket asylboende på Spenshult, där vi har distriktssköterskemottagning 2 dagar/vecka.

Region Halland står inför stora förändringar där nytt journalsystem är under intåg samtidigt som nya digitala kontaktvägar håller på att formas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast, gärna med erfarenhet från närsjukvård samt utbildning inom relevanta områden. Meriterande är utbildning inom MDT/McKenzie, OMI och akupunktur eller liknande. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför datorvana krävs. 

Du trivs med att arbeta såväl i team som med individuella behandlingar och du bidrar med flexibilitet, ansvarstagande och gott humör på din arbetsplats. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har vi valt att tillämpa löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-02-15 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Oskarström
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1076
Kontakt
  • Theresa Holmgren, Verksamhetschef, 0731-432098
Facklig företrädare
  • Anna Franzén, SACO, 0300-569259
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-10-10

Tillbaka till lediga jobb