Folktandvården Halland

Söker du ett omväxlande arbete och vill ha ett nära samarbete med dina arbetskamrater, där patienten står i fokus? Nu söker vi en receptionist till Folktandvården Laholm. Är du vår nya kollega?

Din roll hos oss

I din roll som receptionist är du vårt ansikte utåt, du kommer att ha en servicefunktion där du bland annat kommer att välkomna våra patienter, ta betalt, sköta av - och ombokningar, hantera Mina vårdkontakter etc. Arbetet är varierande och utöver de dagligen förekommande arbetsuppgifterna har vi även olika ansvarsområden, som t.ex. bevakning av olika listor.

Om oss

Folktandvården Laholm ligger vackert belägen i Gamle by, Laholms unika, medeltida kärna. Närheten till E6 och fri parkering vid kliniken gör det lätt att pendla. Vi har även ett nära samarbete med Folktandvården Knäred.

Vår ambition är att vara en stimulerande arbetsplats med god arbetsmiljö och möjlighet till vidareutbildning för personal. Vi har gemensam friskvårdsdag samt andra aktiviteter som bidrar till klinikens trivsel.

Som medarbetare hos oss möter du ett härligt gäng med varierande bakgrund och erfarenhet. Vi är måna om att hjälpa och stötta varandra och att man ska känna en trygghet till varandra i det dagliga arbetet.

Din profil

Du som söker har godkänd gymnasieexamen. Har du tidigare arbetslivserfarenhet som receptionist/administratör från en verksamhet inom hälso- och sjukvård är detta meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och du ska också kunna hantera digital datajournal.

Vi söker en person som är flexibel och arbetar med fokus på patienten. Du är stabil med förmågan att arbeta i en miljö med omväxlande uppgifter. Du strukturerar och tar ansvar för dina arbetsuppgifter och tar de kontakter som behövs för att slutföra en uppgift.

Du har en god samarbetsförmåga och är social och kommunikativ mot både patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1075
Kontakt
  • Gunilla Bertilsson, Kliniksamordnare, 0430-15851
  • Helen Klang, Verksamhetschef, 076-6985392
Facklig företrädare
  • Matilda Karen, Vision, 0430-15851
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb