Ekonomiavdelningen

Nu har du möjligheten att söka ett spännande jobb inom offentlig sektor där du får arbeta med konkurrensutsatta och intäktsfinansierade verksamheter. Vårt arbete bidrar till att göra Halland till den bästa livsplatsen. 

Dina arbetsuppgifter

Vi hoppas ha möjligheten att välkomna dig till vårt team! Som controller inom Närsjukvården arbetar du med att erbjuda operativt och strategiskt ekonomistöd till förvaltningens chefer och verksamheter. Du kommer att vara ett aktivt stöd och bollplank till chefer inom förvaltningen och kontaktytorna med verksamheterna kommer att vara många. Du ingår i ett team med ytterligare tre kvalificerade controllers. Arbetet består till största delen av analys och uppföljning och till mindre del av redovisning.

Att utnyttja möjligheter och potential i våra IT-system kommer att vara en naturlig del i arbetet.

Om oss

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ
vårdavdelning och särskilda uppdrag för den halländska vården. Vi arbetar för att vara en nära vård värd att välja och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning och bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Ekonomiavdelningens uppdrag är att ge Närsjukvårdens chefer och verksamheter ett kvalificerat ekonomistöd.

Dina kvalifikationer

Du som söker har högskoleutbildning i ekonomi eller motsvarande. Du har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, med fördel från roller där du också agerat stöd för chefer och verksamheter. Har du arbetat med beslutsstödsystem tidigare är detta meriterande. B-körkort erfordras. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Du ska kunna arbeta självständigt, proaktivt och under eget ansvar göra bedömningar. Du är analytisk och affärsinriktad med en helhetssyn som präglar ditt arbete. Då du kommer att arbeta konsultativt med ekonomifrågor i förvaltningen är det viktigt att du som person är lyhörd med god pedagogisk och kommunikativ förmåga. Du bygger och förvaltar relationer till chefer och övriga samarbetspartners i din tjänst. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad eller Varberg enligt överenskommelse
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1071
Kontakt
  • Martin Hansson, Ekonomichef, 072-7279680
Facklig företrädare
  • Anna Franzén, SACO, 0300-569259
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb