Hallands sjukhus, Kungsbacka

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vår multidisciplinära mottagning i Kungsbacka. Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen.

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare har du en mycket viktig roll. Du är det administrativa stödet som hjälper verksamheten att gå runt. Tjänsten som medicinsk sekreterare hos oss innebär ett självständigt arbete där det även ingår en tät kontakt/dialog med övriga kollegor och personal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av journaldokumentation, hantering av remisser, väntelistor, patientkontakt via TeleQ och 1177 men även arbete i olika register. Vi använder journalsystemet VAS. Vi söker en sekreterare som initialt kommer att ingå i urologiteamet under det första året för att därefter eventuellt röra sig vidare mellan specialiteterna.

Du kommer att arbeta på en arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare utgör en viktig länk.

Om arbetsplatsen

Vår multidisciplinära mottagning består av de tre opererande specialiteterna kirurgi-, ortopedi och urologi. Sekretariatet består av 8 sekreterare som är arbetar mot våra tre medicinska specialiteter inklusive de diktat som skrivs på operation riktat mot vår verksamhet. Det tvärprofessionella teamet på enheten består av sekreterare, sjuksköterska, läkare och undersköterska. Samarbetet är gott och nära mellan alla professionerna inom våra olika medicinska områden.

Vår verksamhet kännetecknas av teamkänsla med stort engagemang för arbetsmiljö och ständiga förbättringar – alltid med patienten i fokus.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i medicinsk terminologi. Meriterande är erfarenhet från tidigare medicinsk sekreterartjänst, kunskaper i journalsystemet VAS samt något eller flera av våra medicinska områdens verksamhet. Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt. För att lyckas i rollen krävs det god datorvana och en fallenhet för att kunna hantera många arbetsuppgifter samtidigt för att skapa struktur och prioritera.

I ditt sätt att arbeta har du förmåga att fatta beslut och agera proaktivt när situationen kräver det. Du uppskattar variation, är ansvarstagande och är positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete.

Vi har ett roterande arbetssätt, vilket förutsätter att du är flexibel, kan arbeta både självständigt och i team och har god samarbetsförmåga. Som person är du utpräglat serviceinriktad, lyhörd, noggrann, stabil samt bidrar till en god stämning i teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1069
Kontakt
  • Aida Kia, Avdelningschef, 0729-738370
Facklig företrädare
  • Ann-Catrine Olsson, Vision, 0300-565118
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb