Vårdcentralen Halland

Vill du bli en del av oss?

Vårdcentralen Onsala är en trivsam och väletablerad vårdcentral, belägen ca 1 mil utanför centralorten Kungsbacka. Ca 11 500 patienter har valt att lista sig hos oss. Vi är ca 45 medarbetare som bedriver kvalitetsmässig vård och har patienten i fokus. God service är viktig för oss och vi värnar också om en god arbetsmiljö och hög arbetsglädje!

Tillsammans är vi det självklara valet för våra invånare när de behöver primärvård.

Förutom att vi ger kvalitetsmässig vård erbjuder vi också hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande vård. Vårdcentralen bedriver lab, BVC, distriktssköterskemottagning samt specialistmottagningar inom astma/kol och diabetes.  Vi har även ett rehab-team inom Vårdcentralen Onsala. Inom samma byggnad finn också apotek och tandvård.

Du tar dig lätt hit med bil eller via kommunalt och här finns fri parkering.

Din roll hos oss

I denna roll kommer du att få arbeta med många varierande arbetsuppgifter utifrån patienternas vårdbehov. Det innebär såväl mottagningsarbete som rådgivning. Vi arbetar i TeleQ och vi ger rådgivning via telefon samt i Clinic24.

I rollen ingår också att du kommer ingå i ansvarsområden, detta utifrån din kunskap och ditt intresse.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har kompetens inom ett specialområde, som t ex diabetes eller att du tidigare har arbetat inom primärvård.

Du är trygg i din yrkesroll och van vid att arbeta självständigt. Du har patienten i fokus och är mån om att ge vård av en hög medicinsk kvalitet. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling då vi står inför en förändringsresa där alla på vårdcentralen är delaktiga. Vidare ser vi att du har god förmåga att samarbeta med andra professioner såväl internt som externt. Du bidrar med ett professionellt bemötande gentemot kollegor och de som besöker vårdcentralen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Hos oss är det viktigt att vi höjer blicken och hjälper varandra så att vi får arbetsglädje!

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.
Ort Onsala
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1067
Kontakt
  • Charlotte Svensson, Verksamhetschef, 0790-661796
Facklig företrädare
  • Tove Orrbeck Folkesson, Vårdförbundet, 0300–569210
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb