Regionkontoret, Regionfastigheter Halland

Är du en byggprojektledare som vill vara med och skapa förutsättningar för morgondagens vård? Då ska du söka tjänsten hos oss! Vi söker nu en erfaren byggprojektledare som vill bli en del av vårt kompetenta och engagerade team.

Du kommer jobba på Regionfastigheter, en avdelning inom Regionkontorets ekonomiavdelning. Vi ansvarar först och främst för bygg-, förvaltnings- och hyresfrågor vilket innebär att vi aktivt stödjer regionens verksamhet med ändamålsenliga lokaler, god miljö och anpassad infrastruktur.

Vår verksamhet kan också uttryckas i fastigheter och kvadratmeter: vårdcentraler, tre sjukhus, tre skolor, tandläkar- och psykiatrimottagningar. Totalt 440 000 kvadratmeter med många och olika byggprojekt. Det är här du kommer in i bilden!

Välkommen till vår värld

Hos oss är du med och skapar förutsättningar för morgondagens vård. Ett modernt sjukhus är en komplex processindustri. Många av våra insatser måste göras under pågående verksamhet vilket ställer höga krav på din kommunikationsförmåga och förståelse för kundens behov. Du måste vara modig och ska kunna ta för dig. I ditt nya arbete hos oss får du chansen att utveckla en kompetens som är svår att hitta någon annanstans. 

Från underhåll till högteknologiska om- och nybyggnationer

Dina projekt omfattar allt från fastighetsunderhåll till högteknologiska om- och nybyggnationer. Som byggprojektledare får du en rejäl utmaning, men också en spetskompetens som är svår att nå på andra arbetsplatser.

Du driver egna projekt: från förstudie-, projektering- och produktionsfas till överlämnande. Du får stora möjligheter att själv påverka genom att bidra med tankar och kunskap. Entreprenörer och projektörer behöver din vägledning och det blir också en hel del myndighetskontakter.

Som byggprojektledare arbetar du på uppdrag åt förvaltare som är organisationens internbeställare och kundansvarig. Du rapporterar till avdelningschef för Bygg- och projekt.

Vi söker en motor för framtiden

Vi söker dig som är projektledare med tidigare projektledarerfarenhet och som tänker framåt. Har du erfarenhet från att verka inom vårdverksamheter sedan innan är det meriterande. Du som söker har högskoleutbildning eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

För tjänsten krävs att du har tidigare erfarenhet som byggprojektledare där du har förståelse för rollen som beställare och vet vad som krävs för att skapa ett framgångsrikt projekt.  Du är van vid att arbeta med såväl stora som små projekt, med kalkyler och byggadministration. Därtill även förmåga att omhänderta och på ett strukturerat sätt hantera flera pågående projekt.

För tjänsten ser vi att du har förmågan att strukturera de projekt du leder för att säkra kvalitén i det arbete du lägger ner. Att leda med strategi och stabilitet ser vi som framträdande attribut hos dig. Som person ser vi att du är självgående och du förstår att du ingår i ett större sammanhang och har ett samarbetsinriktat arbetssätt. Det innebär att du är kommunikativ och serviceinriktad i ditt arbetssätt.
Din och vår framgång bygger på det förtroende du skapar och som representant för Regionfastigheter måste du dessutom vara trovärdig och affärsmässig i alla dina kontakter. B-körkort krävs för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1065
Kontakt
  • Pierre Håkansson, Avdelningschef, 0703784303
Facklig företrädare
  • Cecilia Leman, Saco, 0766-955215
  • Lars Mellbin, SI, 0340-481035
  • Jeannette Miller, Vision, 073-1432084
Publicerat 2023-09-13
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb