Vårdcentralen Halland

Nu söker vi en sjuksköterska/distriktssköterska till Vårdcentralen Tvååker, en
vårdcentral där vi lägger stort fokus på ett öppet arbetsklimat och där vi respekterar och
kommunicerar med varandra.

Om tjänsten

Tjänsten innehåller en variation av arbetsuppgifter, allt utifrån patienternas vårdbehov. Det innebär dels mottagningsarbete, tidsbokning, bedömning, triagering och rådgivning, både via telefon och chatt men du kommer även att arbeta med asylsamordning och hälsosamtal. 

Arbetstiden är dagtid med viss kvälls- och helgtjänstgöring.

Vårdcentralen Tvååker är en trivsam vårdcentral och arbetsplats där vi tillsammans arbetar för patientens bästa och där alla i teamet hjälps åt. Här är vi är cirka 25 medarbetare som arbetar med att ta hand om våra 6 200 listade patienter. För oss är det viktigt att patienten upplever det enkelt och välkomnande i sina kontakter med oss. Vi delar lokal med apotek.

Vi erbjuder en välfungerande vård och har förutom läkarmottagning en stabil tvärprofessionell vård med distriktssköterskor, BVC, sjukgymnastik, arbetsterapeut, psykolog och lab. Vi har även ett psykosocialt team och är också asylnod, vilket innebär att vi har ett särskilt ansvar för planering och genomförande av hälsoundersökningar.

Vårdcentralen ligger centralt i samhället Tvååker, endast en kvarts resa från Varberg och du tar dig lätt hit med kollektivtrafik. Om du kör bil finns här goda parkeringsmöjligheter och vårdcentralen ligger nära motorvägsavfarten.

Tjänsten är ett vikariat på ett år med ev. möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska, vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vårdcentralsarbete/mottagningsarbete.

Du som söker är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team. I rollen krävs det att du kan arbeta självständigt och har förmågan att vara flexibel. Vi ser även att du har engagemang och vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-01-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80% eller enligt överenskommelse. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1063
Kontakt
  • Johanna Molander, Vårdcentralschef, 072-1431901
Facklig företrädare
  • Anne Grethe Strandhus Engström, Vårdförbundet , 0340-482217
Publicerat 2023-09-07
Sista ansökningsdag 2023-09-27

Tillbaka till lediga jobb