Hallands sjukhus

Som medicinsk sekreterare hos oss gör du skillnad för andra människor varje dag. Här har du stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och omväxlande arbetsuppgifter. Vi kan nu erbjuda lediga tjänster som medicinska sekreterare inom ortopedimottagningen Varberg!

Vi söker även dig som vill arbeta på timmar under din pågående utbildning!

Om tjänsten

Hos oss erbjuds du en unik möjlighet att trivas och utvecklas i din roll som medicinsk sekreterare. Vi främjar flexibilitet och möjliggör till och med delvis arbete hemifrån, vilket ger dig en harmonisk balans mellan arbete och liv. Hos oss väntar spännande och omväxlande arbetsuppgifter som gör varje dag intressant och utmanande. Vi uppmuntrar även din personliga utveckling inom andra specialiteter, beroende på ditt intresse.

Vi sätter stor vikt på din trivsel och framgång. Oavsett om du är ny i yrket eller har lång erfarenhet som medicinsk sekreterare, får du en säker och individuell introduktion som anpassas efter din erfarenhet och kunskap. Du tilldelas en mentor som stöttar dig under din inledande tid hos oss. Våra kollegor utgör en trygg och samarbetsvillig gemenskap som alltid finns där för att svara på dina frågor och stötta dig i din utveckling.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till fredag. Vi erbjuder en hybrid arbetsmiljö som ger dig flexibilitet att kombinera arbete på plats med att arbeta hemifrån 1-2 dagar i veckan, när det är möjligt utifrån verksamhetens behov. Här finns goda möjligheter att växa och utvecklas som medicinsk sekreterare.

Denna tjänst är placerad på ortopedkliniken i Varberg, där du kommer att vara en del av ett sammanhållet och samarbetande team.

Om arbetsplatsen

Vårdadministrativa enheten, område 3 på Hallands sjukhus, utgör en egen verksamhetsenhet som har i uppdrag att erbjuda administrativt stöd och service till flera av områdets kliniker, inklusive kirurgikliniken, operations- och intensivvårdsklinikerna, ortopedikliniken, urologikliniken samt onkologi- och palliativmedicinkliniken.

Vår sammansvetsade organisation för medicinska sekreterare främjar ett flexibelt arbetssätt och har fokus på journaldokumentation, IT-stöd och administrativt stöd till vårdprocesser. Inom vår verksamhet finns cirka 80 engagerade medarbetare.

Hallands sjukhus genomför en omfattande kompetensomställning av alla medicinska sekreterare för att öka kompetensen i den digitala omställningen.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som medicinsk sekreterare på Hallands sjukhus? Läs gärna vad en av dina framtida kollegor har att berätta om sitt arbete hos oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. För timanställning behöver du vara under utbildning till medicinsk sekreterare. Du är ansvarstagande och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Vi ser också att du är positivt inställd till förändrings- och utvecklingsarbete.

Du har goda kunskaper i det svenska språket samt medicinsk terminologi. Du har god förmåga att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt. Du har god datorvana och har fallenhet för att kunna hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du har även förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet.

Vi har ett roterande arbetssätt, vilket förutsätter att du är flexibel, kan arbeta både självständigt och i team och har god samarbetsförmåga. Du är en stabil person som är utpräglat serviceinriktad. Lyhördhet och noggrannhet är egenskaper vi värderar högt, likaså att du bidrar till en god stämning i teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdagen.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1060
Kontakt
  • Tuula Ahokas, Avdelningschef , 070–2981255
Facklig företrädare
  • Slavica Olander, Vision, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb