Folktandvården Halland

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en tandsköterska till Folktandvården Ullared/Falkenberg. I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård. Arbetet består bland annat av assistans, arbete i team med delegerade arbetsuppgifter samt arbete i steril och reception.

Vi lägger särskilt stor vikt vid förmågan och intresset av att tillsammans i ett team med behandlare och tandsköterskor undersöka patienter på flera rum, så kallade undersökningspass. Till detta kan även tilläggas intresse av att arbeta med delegerat arbete i framtiden. Detta är något vi på klinikerna utvecklar och det är något som vi vill att sökanden till tjänsten har intresse för och gärna erfarenhet av. 

Om arbetsplatsen

Folktandvården Falkenberg
Vi är lokaliserade i moderna lokaler, där du kommer att jobba tillsammans med cirka 30 kollegor inom olika professioner. Kliniken ligger centralt i Falkenberg och är samlokaliserad med vårdcentralen. Det finns goda pendlingsmöjligheter både norr och söderut med närhet till bussar och tåg. Kliniken har 14 000 listade patienter och mer än hälften av dessa är barn. Ortodonti är inrymd i samma lokaler. Vi som arbetar här har varierande bakgrund och erfarenhet och vi har ett gott medarbetarskap som du kommer att bli en del av.

Folktandvården Ullared
Folktandvården i Ullared är en mindre, familjär klinik på den halländska landsbygden. På kliniken
utfördes en totalrenovering under 2019, så nu har vi fem nyrenoverade behandlingsrum och bland annat ny inredning och nya unitar. Kliniken ligger samlokaliserad med vårdcentralen på orten. I dagsläget är vi en arbetsgrupp på 10 personer som ser fram emot att välkomna dig. Det finns goda pendlingsmöjligheter från såväl Falkenberg som Varberg.

Kvalifikationer

Du som söker har en godkänd tandsköterskeutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift samt god datorvana. 

Vi söker en positiv och energifylld utbildad tandsköterska till vårt dreamteam. Att vara flexibel, strukturerad och att kunna ligga steget före är viktiga kompetenser för att lyckas i tjänsten. Du ställer dig positiv till teamarbete på flera rum. God samarbetsförmåga är en förutsättning. 

Vi ser positivt på att medarbetare är aktiva och bidrar till arbetsplatsens utveckling. Kliniken använder sig av ett strukturerat förbättringsarbete med kontinuerlig uppföljning för ökad delaktighet. Kreativitet, idéer och förslag som kan leda till ett effektivare och bättre omhändertagande av våra gemensamma patienter värdesätts. Du behärskar svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ullared/Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1049
Kontakt
  • Elin Ekstrand, Avdelningschef, 0346-56288
Facklig företrädare
  • Charlotta Andersson, Vision, 0724-566551
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb