Vårdcentralen Halland

Vill du bli en del av oss?

Vårdcentralen Onsala är en trivsam och väletablerad vårdcentral, belägen ca 1 mil utanför centralorten Kungsbacka. Ca 11 500 patienter har valt att lista sig hos oss. Vi är ca 45 medarbetare som bedriver kvalitetsmässig vård och har patienten i fokus. God service är viktig för oss och vi värnar också om en god arbetsmiljö och hög arbetsglädje!

Tillsammans är vi det självklara valet för våra invånare när de behöver primärvård.

Förutom att vi ger kvalitetsmässig vård erbjuder vi också hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande vård. Vårdcentralen bedriver lab, BVC, specialistmottagningar inom astma/kol och diabetes.  Vi har även ett rehab-team inom Vårdcentralen Onsala. Inom samma byggnad finn också apotek och tandvård.

Du tar dig lätt hit med bil eller via kommunalt och här finns fri parkering.

Din roll hos oss

Rollen består av två delar, att vara samordnare samt även arbeta kliniskt.

Som samordnare hos oss kommer du bl.a. arbeta med arbetstidsschema, skapa nya placeringsscheman, planera och samordna bemanning dagligen samt vid t ex utbildningar etc. Du måste kunna ha ett kostnadseffektivt förhållningssätt och ha verksamhetens mål i fokus vid planering. Rollen innebär även att ansvara för vårdpersonals introduktionsschema vid nyanställningar. Du kommer även samordna/fördela arbetsuppgifter på vårdcentralen i samråd med närmaste chef. En viktig och rolig uppgift är att arbeta med förändringsarbete. Rollen innebär ett nära samarbete med verksamhetschefen och du kommer ingå i Vårdcentralens ledningsgrupp. 

Du har utöver rollen samordnare även till viss del kliniskt arbete. Fördelaktigt om du vill arbeta med prevention samt vara vaccinationsansvarig på vårdcentralen. För att det skall vara lika för alla kommer du även arbeta med våra olika system, så som Clinic24, Tele Q etc.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har viss vårdcentralserfarenhet sedan tidigare. Du är trygg i din yrkesroll och van vid att arbeta självständigt. Du har patienten i fokus och mån om att ge vård av en hög medicinsk kvalitet. Du gillar utmaningar och vill vara delaktig i vårdcentralens utveckling. Vidare ser vi att du har god förmåga att samarbeta med andra professioner såväl internt som externt. Vi vill att du bidrar med ett professionellt bemötande gentemot kollegor och de som besöker vårdcentralen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Hos oss är det viktigt att vi höjer blicken och hjälper varandra så att vi får arbetsglädje!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Onsala
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1047
Kontakt
  • Charlotte Svensson, Verksamhetschef, 0790-661796
Facklig företrädare
  • Tove Orrbeck Folkesson, Vårdförbundet, 0300–569210
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb