Röntgen Halland

Vi söker en specialist-/överläkare inom medicinsk radiologi till Röntgen Kungsbacka. Som vår nya kollega i vår verksamhet får du möjligheten att delta i arbetet på en framåtsträvande, modern och expanderande röntgenklinik.

Om tjänsten och oss

Här hos oss har vi en bred radiologisk verksamhet och utför drygt 20 000 undersökningar per år. Röntgen Halland består av avdelningarna Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Den här tjänstens placering är i Kungsbacka där det idag finns fem kollegor.

Röntgenavdelningen i Kungsbacka har CT, MR, ultraljud och två skelettlaboratorier. Vi använder oss av Sectra RIS/PACS. Vi är en liten avdelning med totalt 30 anställda och har nära samarbete med såväl radiologkollegor som övriga specialister på sjukhuset. Här bedriver vi elektiv röntgenverksamhet utan jourer. Möjlighet till hemarbete finns och delar av tjänsten kan förläggas till akutsjukhus med jourtjänstgöring. Vi ser positivt på vidareutveckling och utbildning. 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är allmänradiolog där MR-kunskaper är meriterande. Du är intresserad av att delta i arbetet på en framåtsträvande, modern och expanderande klinik tillsammans med alla personalkategorier.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta, dessutom har du en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du har kunskaper i svenska språket (C1). Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1045
Kontakt
  • Martin Unger, Avdelningschef/ Överläkare, 0300-565431
Facklig företrädare
  • Joakim Jacobson, Hallands läkarförening, 0340-481297
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb