Hallands sjukhus

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta både med avdelnings- och mottagningsarbete, inriktning mot mage/tarm. Vi erbjuder en spännande kombinationstjänst i ett positivt arbetsklimat där du får möjlighet att arbeta med utveckling.

Om tjänsten

På vår klinik i Halmstad finns två vårdavdelningar med olika inriktningar. Avdelning 72 är specialiserad på elektiv kirurgi inom områdena kolorektal, bröst- och kärlkirurgi och har 12 vårdplatser. Här får du arbeta med både pre- och postoperativ vård, samt palliativ vård inom nämnda kategorier. Dessutom finns det 6 öppenvårdsplatser för elektiva patienter som genomgår dagkirurgiska ingrepp inom exempelvis bröst-, kärl- och lättare bukkirurgi från måndag till torsdag. 

Avdelning 83 är specialiserad på akut vård och har 24 vårdplatser. Här fokuserar vi på det akuta flödet med korta vårdtider och bästa möjliga vård för våra patienter. 

Som sjuksköterska på vår mottagning arbetar du som kontaktsjuksköterska för patienter med cancer i mag/tarmkanalen, assisterar vid läkarmottagningar, du har även egen mottagning och ansvar för telefonrådgivning. 

I den här tjänsten ingår helgtjänstgöring 2 helger av 5 och du har en arbetstid på 38,25h/v.

Vilka är vi?

Kirurgikliniken på Hallands sjukhus innefattas av specialiteter som bröstkirurgi, mag-tarmkirurgi, kärlkirurgi och endokrin kirurgi. Kirurgimottagningen på Hallands sjukhus Halmstad representeras av alla specialiteterna samt endoskopimottagning och kärlkirurgisk behandling. I Halmstad finns Kirurgiska vårdavdelningar inriktade på elektiv kirurgi, palliation samt akut kirurgi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. 

I arbetet som sjuksköterska hos oss på kirurgikliniken krävs att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån det situationen kräver. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom din flexibilitet och ditt engagemang. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt såväl mot kollegor som patienter och närstående.

Vi söker dig som vill arbeta målinriktat och ser gärna att du har ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Introduktion
Du kommer få en god introduktion där du handleds av ett fåtal sjuksköterskor. Möjlighet finns att få mentorskap tillsammans med en erfaren sjuksköterska på avdelningen under första året som anställd. På avdelningen jobbar två utvecklingssjuksköterskor ett par dagar i veckan för att stötta och utbilda inom kirurgisk omvårdnad. 

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra nyexaminerade sjuksköterskor.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om basåret: Region Halland basår

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1041
Kontakt
  • Jessica Petersson, Avdelningschef Avd 72/83, 035-134636
  • Anna Eurenius, Bitr. Avdelningschef Avd 72/83, 035-136579
  • Frida Lundin, Avdelningschef Kirurgimottagningen, 035-134631
Facklig företrädare
  • Alexandra Roberg, Vårdförbundet, 035-131183
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb