Hallands sjukhus, Varberg

Kvinnoklinikens Gynekologiska enhet söker nu ny medarbetare, är du nyfiken på att jobba inom gynekologi så är detta en tjänst för dig.

Om arbetet

Som undersköterska arbetar du i samverkan med andra yrkesgrupper för att ge patienterna en god och professionell omvårdnad både i slutenvård och öppenvård. I arbetet ingår bland annat omläggningar, katetersättning samt utförande av olika kontroller samt dokumentation av dessa. Det ingår också att assistera läkare vid vår akutmottagning jourtid.

Tjänsten innefattar dag, kväll samt helgtjänstgöring.

Om arbetsplatsen

Avdelning 1A är en gynekologisk slutenvårdsavdelning med 8 vårdplatser. Vi arbetar med pre- och postoperativ omvårdnad, onkologisk samt palliativ omvård. Vi har dagvårdsverksamhet måndag till fredag där vi vårdar patienter som inte har behov av slutenvård som till exempel behandling vid graviditetsillamående, pre och postoperativ vård i samband med operation på gynekologimottagningen. På jourtid har vi även telefonrådgivning samt akutmottagning inom gynekologi på avdelningen. På 1A finns även vår onkologiska öppenvårdsverksamhet.

Vi har ett nära samarbete med gynekologimottagningen som ligger i anslutning till vårdavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård.  Du som söker har några års arbetslivserfarenhet och det är meriterande är om du har tidigare erfarenhet av triage och akutmottagning inom gynekologi.

Som person är du bra på att skapa goda relationer, du är självständig och arbetar bra i team. Vidare är du stabil i din yrkesroll och kommunicerar tydligt med patienter, anhöriga och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information 

Skyddad yrkestitel
Från och med 1 juli 2023 blir Undersköterska en skyddad yrkestitel. Här kan du läsa mer om vad det innebär: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Förmåner
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd.
Förmåner - Region Halland

Basmånader
Region Halland erbjuder dig som undersköterska eller skötare möjligheten att gå vårt skräddarsydda introduktionsprogram – Basmånader för undersköterskor och skötare. Basmånaderna är för dig som påbörjat en tillsvidareanställning hos oss eller ett vikariat som är längre än sex månader. Under basmånaderna får du möjligheten att:

  • snabbt kunna komma in i arbetet
  • utveckla kompetensen inom ditt yrkesområde
  • få verksamhetsnära stöd
  • få inblick i hur yrkesrollen hänger ihop med Region Halland som organisation

Här kan du läsa mer om basmånaderna på Region Halland.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1038
Kontakt
  • Lena Winblad, Avdelningschef, 0340-481716
Facklig företrädare
  • Ulrika Danielsson, Kommunal, 035-136660
Publicerat 2023-09-04
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb