Närsjukvården Halland

Välkommen till Folktandvården Nyhem! Vi satsar på gott samarbete, utveckling av verksamheten och utbildning för medarbetare – vi vill att det ska vara roligt att gå till jobbet! Låter detta som en arbetsplats för dig? 

Om tjänsten

I rollen som tandsköterska kommer du att arbeta i ett eller flera team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. I arbetet ingår bland annat arbetsuppgifter såsom assistans, sterilarbete och profylax. Hos oss arbetar du med både barn- och vuxentandvård. I tjänsten ingår det också att arbeta med förebyggande vård, motiverande samtal, fissurförsegling samt både konventionella och digitala avtryck.

Som nyanställd får du en handledare och god stöttning av dina kollegor. Du kommer få ta del av ett introduktionsprogram som anpassas efter dina behov. I introduktionen ingår också gemensamma dagar för Folktandvårdens nyanställda och utbildning i vårt journalsystem.

Som tandsköterska hos oss möter du ett glatt gäng om 24 medarbetare med god sammanhållning och högt i tak. Vi arbetar nära varandra i team där alla tar ett stort ansvar för att kliniken ska fungera så bra som möjligt för våra patienter. Vi är måna om att hjälpa och stötta varandra och vi känner en trygghet till varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi ser att du brinner för att ge god vård till våra patienter och tror att detta nås genom gott bemötande och samarbete, med såväl kollegor som patienter. Du sätter patienten i fokus och vill arbeta både med barn- och vuxentandvård. Att driva idéer och söka nya arbetssätt är något som engagerar dig. Vi värdesätter att du som person är engagerad, flexibel i ditt arbete då dagarna ser olika ut, har god samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1037
Kontakt
  • Ramona Björn, Verksamhetschef, 0736-780206
Facklig företrädare
  • Charlotta Andersson, Vision, 0724-566551
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb