Närsjukvården Halland

Nu söker vi en vikarierande Fysioterapeut från januari 2024 och ett år framöver till vår vårdcentral i Getinge. Är du en person som gillar att arbeta i team och sätter ”laget” i första rummet? Då tycker vi att du ska söka till oss!

Arbetsuppgifter

Arbetet som fysioterapeut består av mottagningsarbete där du arbetar med individuella bedömningar och behandlingar samt telefonrådgivning. Du vägleder patienter till att påverka sin egen hälsa. Beroende på din erfarenhet finns också möjlighet att hålla i någon form av gruppverksamhet. Du är en självklar och viktig del i vårt multimodala team där du arbetar tillsammans med fysioterapeutkollega, arbetsterapeut och övriga medarbetare på vårdcentralen. 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Getinge består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Vi har också en liten filial i Harplinge där även fysioterapeuterna finns representerade.

Vårdcentralen Getinge driver tätt samarbete med systervårdcentralen Bäckagård. Vårdcentralerna delar arbetssätt och värderingar och strävar kontinuerligt mot att utveckla samarbetsvinster. Getinge är en vårdcentral på landsorten och Bäckagård ligger lite i utkanten av Halmstads centrum. Vi har förmånen att ha nära samarbete med vår FOU-enhet samt TILMA som arbetar med läkemedelsberoende.

Vårdcentralerna erbjuder en trivsam och familjär stämning där alla i teamet hjälps åt. Vi jobbar tillsammans för patientens hälsa och du bidrar till att patienten upplever det enkelt och välkomnande i sina kontakter med oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut, gärna med erfarenhet från närsjukvård samt utbildning inom relevanta områden. Meriterande är utbildning inom MDT/McKenzie, OMI och akupunktur eller liknande. Vi arbetar med datoriserad journal och flera datoriserade stödsystem varför god datorvana krävs. 

Du trivs med att arbeta såväl i team som med individuella behandlingar och du bidrar med flexibilitet, ansvarstagande och gott humör på din arbetsplats. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Getinge
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1036
Kontakt
  • Kiki Broholm, Verksamhetschef, 0735-737281
  • Linda Larsson, Avdelningschef, 0720848369
Facklig företrädare
  • Anna Franzén, Saco, 0300-569259
Publicerat 2023-09-04
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb