Röntgen Halland

Är du röntgensköterska och söker ett omväxlande och meningsfullt arbete? Vi söker nu en ny medarbetare till röntgenmottagningen i Falkenberg

Arbetsuppgifter

Röntgenmottagningen i Falkenberg är en liten mottagning med stor service och kompetent personal. Det finns två undersökningsrum som båda har installerats i år. Ett skelettlab Siemens Multitom RAX och ett mammografilab Siemens Mammomat Revelation. I rollen som röntgensjuksköterska kommer du att rotera mellan skelettundersökningar och mammografiscreening.

Tjänsten är placerad i Falkenberg, viss tjänstgöring i Varberg kan ingå.

Om arbetsplatsen

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Röntgen Halland är i ett expansivt utvecklingsskede som inom några år kommer att ha en förnyad och modern maskinpark. Kom till oss och utvecklas, så bygger vi framtidens diagnostik tillsammans!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Egenskaper vi ser att du som söker har är samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet och organisationsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1033
Kontakt
  • Yvonne Petersson, avdelningschef, 0340-481298
  • Anna-Maria Åkerlund, Avdelningschef, 0340-481693
Facklig företrädare
  • Susanne Malm Helgesson, Vårdförbundet, 0340-481297
Publicerat 2023-09-04
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb