Medicinsk diagnostik Halland

Är du röntgensjuksköterska med flera års erfarenhet som söker efter ett omväxlande och meningsfullt arbete? Vi söker nu en sektionsansvarig röntgensjuksköterska för skelettröntgen. Kom till oss och utvecklas, så bygger vi framtidens diagnostik tillsammans!

Om arbetet

Röntgenmottagningen i Varberg är en modern klinik, med bred radiologisk verksamhet som utför drygt 70 000 undersökningar/år. Vi är flera olika personalkategorier i blandade åldrar vilket ger en fin sammanhållning och vi arbetar tillsammans för patientens bästa.

På skelettsektionen i Varberg utför vi alla typer av slätröntgenundersökningar. Vi har tre utrustningar för skelettröntgen; en Siemens Ysio Max och två Siemens Multitom RAX, varav en RAX med 3D-funktion. Vi har även två mobila enheter, Siemens Mira.

Utveckling av skelettsektionen sker i samråd med sektionsansvarig radiolog. Du kommer även att samarbeta med ortopedläkare för framtagande av nya undersökningar. Just nu pågår exempelvis utveckling av belastade 3D-undersökningar.

Du kommer att ansvara för utbildning/upplärning av studenter/kollegor på samtliga skelettutrustningar, samt utfärda körkort. Du kommer också att ansvara för att vår metodbok är uppdaterad och för att ta fram nya rutiner.

Uppdraget som sektionsansvarig är ett förordnande med ett lönetillägg under tiden som du har uppdraget. Du anställs som röntgensjuksköterska. Arbetet under uppdraget är förlagd till dagtid, vardagar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med flera års erfarenhet som är intresserad av skelettröntgen.

Du har god samarbetsförmåga och är duktig på att kommunicera och lösa problem tillsammans med dina kollegor. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och har ett flexibelt förhållningssätt där du ser möjligheter i de förändringar du möter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1032
Kontakt
  • Yvonne Petersson, Avdelningschef, 0340-481298
  • Anna-Maria Åkerlund, Avdelningschef, 0340-481693
Facklig företrädare
  • Susanne Malm Helgesson, Vårdförbundet, 0340-481297
Publicerat 2023-09-04
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb