Hallands Sjukhus

Vill du vara med och utveckla den urologiska vården i Halland tillsammans med oss? Nu söker vi specialistläkare till Hallands sjukhus urologiska klinik!

Om tjänsten

Hos oss arbetar du som vill ha ett spännande och varierande arbete. Här har du stor möjlighet att vara med och bidra med just din kompetens och erfarenhet. Du kommer att arbeta med utredning, uppföljning samt behandling av urologiska åkommor. I rollen ingår också att vara med och utbilda klinikens ST-läkare och hos oss finns möjligheter till utbildning och forskning.

Du kommer att vara grundplacerad i Varberg men oavsett varifrån du utgår så kommer du att tjänstgöra både i Halmstad och Varberg. Du kommer även att ingå i urologiklinikens bakjoursverksamhet som sträcker sig över verksamheterna i Varberg och Halmstad.

Om oss

Urologikliniken vid Hallands sjukhus har utbudspunkter på tre orter i Halland; Varberg, Halmstad och Kungsbacka. Vi är en mindre klinik som tillsammans arbetar med den specialiserade urologisjukvården i Halland. Vi har öppenvårdsverksamhet i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt en slutenvårdsavdelning i Varberg. Kliniken består av ca 70 medarbetare, fördelat på undersköterskor, sjuksköterskor, läkare samt medicinska sekreterare. Storleken i vår verksamhet tillika inom Hallands sjukhus möjliggör korta kommunikationsvägar och nära samarbeten med andra kliniker. Vi har även kontinuerligt samarbete med universitetsklinikerna i Västra Götalandsregionen samt Region Skåne och vi ingår därmed i både RCC väst samt syd.

Vi är ett glatt och ambitiöst gäng som under åren arbetat hårt för att skapa goda tvärprofessionella relationer med fokus på patientens bästa. Vi söker dig som har ett genuint intresse av urologi, precis som vi, och som vill fortsätta din specialistresa inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare inom urologi. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Då resor förekommer i arbetet är körkort ett krav.

Som person är du målmedveten, lyhörd och ödmjuk i ditt arbete och du drivs av en vilja att själv utvecklas i din roll samt för att utveckla de metoder du arbetar med. Du har lätt att samarbeta med andra, har högt fokus på kvalitet i det du gör och är tydlig i ditt sätt att kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyfiken på tjänsten och på att bli en del av vårt team, tveka inte att kontakta oss för dina frågor!

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

I denna rekrytering planerar vi att hålla intervjuer vecka 42.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg alternativt Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1030
Kontakt
  • Sarah Emanuelsson, Verksamhetschef, 0340-662778
Facklig företrädare
  • Mikael Johnsson, Hallands läkarförening, 0340-482340
Publicerat 2023-09-06
Sista ansökningsdag 2023-10-04

Tillbaka till lediga jobb