Psykiatrin Halland

Sjuksköterska redo för nästa steg? Vi söker dig till vår mottagning!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en erfaren sjuksköterska till Minnesmottagningen i Varberg. Vårt arbete bedrivs i tvärprofessionella team och samverkan med vårdgrannar är av stor vikt. Du kommer självständigt att arbeta med bedömningar, provtagning, samtal, rådgivning, läkemedelsuppföljning/hantering samt patient- och anhörigutbildning. Vi arbetar främst med mottagning men även med hembesök. Att arbeta som sjuksköterska hos oss är stimulerande, omväxlande och utmanande och det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt.

Om Minnesmottagningen

Minnesmottagningen i Varberg är en länsövergripande mottagning i Halland som på specialistnivå utreder misstänkt demenssjukdom oavsett patientens ålder. Hos oss möter vi både yngre och äldre personer i vårt arbete. Vi arbetar med uppföljning av personer med bekräftad demenssjukdom utifrån individuell planering. Uppföljningen är personcentrerad och vi samarbetar med övriga psykiatrin, närsjukvård, företagshälsovård samt kommunens olika enheter. Arbetet sker utifrån nationella riktlinjer omsatta i den regionövergripande vårdmodellen Annas led. I verksamheten arbetar ca 17 kollegor: läkare, psykologer, kurator, arbetsterapeuter, sjuksköterskor och medicinska sekreterare.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med arbetslivserfarenhet inom yrket. Har du en specialistutbildning i psykiatri alternativt specialistutbildning i vård av äldre/geriatrik är detta meriterande. Meriterande är även erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk vård samt kunskap inom demensområdet. Du är ambitiös och professionell i din roll och har patientens behov tydligt i fokus för ditt arbete. Du har en helhetssyn på ditt arbete, är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har ett tydligt intresse för förbättringsarbete och tar ansvar för att utveckla verksamheten med patienternas behov som utgångspunkt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1007
Kontakt
  • Annelie Georgsson, Avdelningschef , 0340-481325
Facklig företrädare
  • Martin Malmstedt, Vårdförbundet, 035-131724
Publicerat 2023-08-29
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb