Hallands Sjukhus Halmstad

Läs en specialistutbildning och studera med lön!

Region Halland söker dig som idag arbetar som sjuksköterska och vill utvecklas genom att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom anestesi.

Som anestesisjuksköterska ansvarar du för patientens omvårdnad och anestesi under operation. Du skapar tillit, förtroende och trygghet för patienten i en högteknologisk miljö och framförallt ansvarar du för patientens vitala funktioner under anestesin.

Det är ett stimulerande och omväxlande arbete som kombinerar teoretiska och praktiska kunskaper, akut och planerad verksamhet och du träffar patienter i alla olika åldrar.

Du kommer arbeta i ett team som består av flera olika yrkeskategorier bl.a. anestesiläkare, operationssköterskor och undersköterskor. Samtidigt som du arbetar i team behöver du också kunna arbeta självständigt och ta snabba beslut.

Utbildningsanställning

Vi erbjuder dig en utbildningsanställning vilket innebär att du studerar till anestesisjuksköterska med bibehållen grundlön och får en anställning på namngiven arbetsplats där du sedan arbetar som färdig anestesisjuksköterska efter avslutad utbildning.

En utbildningsanställning kan beviljas för studietakt på hel- eller halvfart. Som studieform innefattas även distansutbildning.

Kvalifikationer

För att söka utbildningsanställning krävs att du är legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Dessutom krävs att du blir antagen till utbildningen på ett lärosäte.

Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, ha lätt för att samarbeta och god förmåga att arbeta i team. Dessutom ska ditt bemötande av patienter och kollegor vara professionellt.

För mer information om utbildningsanställningar kontakta HR-avdelningen, se kontaktuppgifter nedan.

Du som är intresserad måste själv söka till specialistutbildning med berörd inriktning till aktuellt universitet/högskola. Du anmäler dig/söker utbildningen på www.antagning.se 

OBSERVERA att de flesta lärosäten har anmälningsperiod 15 augusti - 15 september vad gäller specialistsjuksköterskeprogrammen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Kontaktpersoner

Oskar Stolt, avdelningschef Op Halmstad
035-13 43 31

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vårterminen 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/997
Kontakt
  • Ebba Gustafsson, HR-partner, 073-3445322
Facklig företrädare
  • För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, 073-3445322
Publicerat 2023-08-28
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb