Hallands Sjukhus

Läs en specialistutbildning och studera med lön!

Region Halland söker dig som idag arbetar som sjuksköterska och vill utvecklas genom att vidareutbilda dig till specialistsjuksköterska inom operation.

Sök tjänst här

Som operationssjuksköterska ansvarar du för den perioperativa omvårdnaden, omvårdnaden om patienten före, under och efter operationen i en högteknologisk miljö. Du är ett viktigt stöd för både patienten och dina kollegor i operationssalen. Du har ett ansvar för steriliteten, instrumenteringen och du assisterar kirurgen under operationen vilket kräver att du har kunskap om operationens gång.

Arbetet som operationssjuksköterska är ett både teoretiskt och praktiskt yrke som är väldigt stimulerande och omväxlande. Du jobbar i team med bland annat narkossköterskor, undersköterskor och kirurger men du behöver samtidigt även kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Utbildningsanställning

Vi erbjuder dig en utbildningsanställning vilket innebär att du studerar till operationssjuksköterska med bibehållen grundlön och får en anställning på namngiven arbetsplats på Hallands sjukhus Halmstad eller Varberg där du sedan arbetar som färdig operationssjuksköterska efter avslutad utbildning.

En utbildningsanställning kan beviljas för studietakt på hel- eller halvfart. Som studieform innefattas även distansutbildning.

Kvalifikationer

För att söka utbildningsanställning krävs att du är legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetslivserfarenhet som sjuksköterska. Dessutom krävs att du blir antagen till utbildningen på ett lärosäte.

Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, ha lätt för att samarbeta och god förmåga att arbeta i team. Dessutom ska ditt bemötande av patienter och kollegor vara professionellt.

För mer information om utbildningsanställningar kontakta HR-avdelningen, se kontaktuppgifter nedan.

Du som är intresserad måste själv söka till specialistutbildning med berörd inriktning till aktuellt universitet/högskola. Du anmäler dig/söker utbildningen på www.antagning.se 

OBSERVERA att de flesta lärosäten har anmälningsperiod 15 augusti - 15 september vad gäller specialistsjuksköterskeprogrammen. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänst här

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Kontaktpersoner

Oskar Stolt, avdelningschef Op Halmstad
035-13 43 31

Lena Hedenquist Broere, avdelningschef Op Halmstad
035-13 12 33

Ulrika Henriksson, avdelningschef Op Varberg
0340-48 10 96

Pia Gjelstrup, avdelningschef Op Varberg
0340-58 02 44

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vårterminen 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg eller Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/996
Kontakt
  • Ebba Gustafsson, HR-partner, 073-3445322
Facklig företrädare
  • För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, 073-3445322
Publicerat 2023-08-27
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb