Hallands Sjukhus

Är du legitimerad logoped och har en förmåga att skapa goda relationer? Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta på vår mottagning i Kungsbacka.

Om tjänsten

Logopedimottagningen i Kungsbacka är en allmänlogopedisk öppenvårdsmottagning där vi träffar patienter inom närsjukvårdsuppdraget. På mottagningen arbetar idag ca tio logopeder.

Patientmöten sker till största delen vid vår allmänlogopediska öppenvårdsmottagning där vi träffar patienter i alla åldrar inom flertalet logopediska områden. Vi träffar även till viss del patienter inneliggande på sjukhusets vårdavdelning.

Hos oss på Logopedimottagningen får du möjlighet att utveckla en bred erfarenhet och ha ett stimulerande arbete med varierade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat av bedömningar, behandling, konsultationer och gruppinformation.

Samtliga nyanställda erbjuds introduktion samt mentorskap av erfaren kollega. Hos oss får du på flera olika sätt chans att utvecklas tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor som ger varandra stöd i ett intressant och omväxlande arbete!

Våra logopedimottagningar finns i Kungsbacka, Falkenberg, Varberg, Halmstad, Hylte och Laholm och ingår i Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus.

Logopedimottagningarna har två gemensamma chefer och har ett nära samarbete mellan mottagningarna. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Hos oss är det lätt att trivas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad logoped. Du har lätt för att uttrycka dig på ett tydligt och pedagogiskt sätt i såväl tal som skrift och har goda kunskaper i svenska språket. B-körkort är meriterande för tjänsten.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att skapa nära relationer till våra patienter men även till dina kollegor. Du har lätt för att arbeta självständigt och trivs med det. För rollen krävs ett flexibelt förhållningssätt samtidigt som du har förmågan att se helheten. Som person är du initiativtagande och uppnår resultat samtidigt som du kan driva egna processer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi planerar att hålla intervjuer digitalt eller på plats på vår mottagning i Kungsbacka 15:e och 16:e juni. 

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastnings- och misstankeregistret innan anställningsavtal kan upprättas. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/703
Kontakt
  • Lovisa Månsson, Avdelningschef, 0766-076720
  • Sara Nilsson, Bitr avdelningschef, 0300-562618
Facklig företrädare
  • Birgitta Kollar, SRAT, 0729-850324
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb