Region Halland

Är du legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård? Vi söker dig som vill ha ett spännande arbete där du får engagerade kollegor och möter nya utmaningar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas!

Om arbetsplatsen

På akutmottagningen arbetar vi i ett stort team på 120 engagerade medarbetare inom olika professioner. Vi arbetar med det viktigaste vi vet - bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån patients behov.

Akutmottagningen i Varberg är öppen dygnet runt alla dagar om året. Vi har cirka 44 000 besökare varje år, vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa. Här finns bred kompetens och vilja att lära och dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är ditt arbete varierande och det sker snabba tempoväxlingar där ingen dag är den andra lik. Du kommer att ta hand om patienter i alla åldrar, med olika sjukdomstillstånd och olycksfall. Du bedömer patientens behov av vård, gör prioriteringar och behandlar.

För oss är det viktigt med teamarbete samt att hjälpa och stötta varandra. Vi har lätt till skratt och det är bra stämning när vi arbetar ihop. Vi har ett arbetsklimat där alla kan ställa frågor, oavsett om man är ny i sin roll som sjuksköterska eller har arbetat under en längre tid.

Som sjuksköterska hos oss kommer du få möjlighet till utveckling och tillfälle att växa inom dina kunskaper i barn, medicin, kirurgi, ortopedi och urologi. Du kommer samtidigt att få ta del av internutbildning och uppdatering inom vårt verksamhetsområde.

På Akutkliniken har du möjlighet att lägga önskeschema i Timecare. Du har med andra ord stor möjlighet att påverka din egen arbetstid. Vi tillämpar dessutom flextid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av akutsjukvård, barnsjukvård eller avdelningsarbete.

För att trivas hos oss behöver du ha ett stort engagemang och intresse för ditt yrke. Du ska vara prestigelös i ditt förhållningssätt och ha en positiv inställning till utveckling och vilja att utveckla din kunskap och kompetens. Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande

Som ny sjuksköterska hos oss kommer din introduktion bl.a. bestå av genomgång av journalsystem, arbetssätt och medicinskteknisk apparatur. Alla nyanställda erbjuds en mentor för att få en bra start på arbetsplatsen.

Här arbetar vi enligt en arbetstidsmodell som är framtagen tillsammans med Vårdförbundet. Modellen innebär att nattsjuksköterskor på akutmottagningarna arbetar 32 timmar per vecka. Den minskade veckoarbetstiden ger dig som sjuksköterska mer ledig tid för återhämtning och reflektion, vilket ger förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Övrigt

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100% natt. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/616
Kontakt
  • Anneli White, Avdelningschef, 0340-481332
  • Linda Arvidsson, Bitr. avdelningschef, 0340-580260
Facklig företrädare
  • Frida Adolfsson, Vårdförbundet, 0340-481308
  • Andreas Källbom, Vårdförbundet, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb