Hallands Sjukhus

Är du legitimerad sjuksköterska med intresse för hjärnan? Medicinkliniken 4C främsta mål är att rädda så många hjärnceller som möjligt hos patienter som fått en stroke samt att förebygga så att invånarna i Halland inte får en stroke. Låter detta som en tjänst för dig? Sök till vårt team redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som sjuksköterska har du fokus på det akuta omhändertagandet och en god omvårdnad. Du är en viktig och avgörande del i teamet där ni tillsammans har rond varje vardag där du är ansvarig för en grupp med patienter. Du har god hjälp av 2 undersköterskor, en 4:e SSK, en Stroke SSK samt en samordnare och Trygg hemgång teamet allt för att din arbetsbelastning skall bli så bra som möjligt.

I det här arbetet sker din kompetensutveckling fortlöpande och individuellt. Du gör upp din egen utvecklingsplan utifrån verksamhetensmål tillsammans med mig som avdelningschef.

Om arbetsplatsen

Vårt team som består av olika yrkeskategorier: läkare, sjuksköterska, undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, dietist, kurator, psykolog, medicinsk sekreterare och personal ifrån vård nära service alla är lika viktiga. På 4C tar vi hand om det akuta omhändertagandet och eventuell rehab sker i hemmet eller i Halmstad. Avdelningen har 24 vårdplatser. Vårdtiden för patienten är varierande, men hamnar i snitt på 3.5 dagar.

Förutom stroke så vårdar vi patienter med neurologiska sjukdomar. Det akuta omhändertagandet sker hos oss och uppföljningen görs på vår neurologmottagning. Samarbetet mellan avdelningen och mottagningen är en viktig och utvecklande del på 4C. Alla medicinklinikens avdelningar har ett gemensamt ansvar för att vårda allmänna internmedicinska patienter.

Mitt arbete som avdelningschef tillsammans med medicinsk ledningsansvarig läkare ansvarar för patientsäkerheten och arbetsmiljön på avdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska, men om du är oerfaren och känner att vi är en arbetsplats som passar dig – så kommer vi att skola dig till att bli en riktigt bra sjuksköterska. Du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga, ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Söker du nya utmaningar och tycker att Region Halland och avdelning 4C verkar vara en intressant arbetsgivare är du välkommen att söka till oss!

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om basåret: Basåret Region Halland

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/567
Kontakt
  • Linda Bengtsson, Avdelningschef, 0767-791751
Facklig företrädare
  • Anette Nilsson, Vårdförbundet, 0340-580268
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb