Region Halland

Nu bygger vi vidare vårt ”Digitaliseringsteam” och söker fyra medarbetare som vill vara med och utveckla Psykiatrin Halland.  Är du intresserad av digitaliseringens möjligheter och drivs av omväxlande och spännande arbetsuppgifter? Vi har jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

I din roll som digital utvecklare är dina uppgifter varierande och utgår från förvaltningens digitaliseringsbehov, verksamhetsplan och digitaliseringsplan. Det handlar till exempel om att förbättra, effektivisera och utveckla våra digitala processer i nära samarbete med chefer, IT-ombud och andra nyckelpersoner. Det ingår även att engagera och motivera medarbetare och chefer inom Psykiatrin Halland i att vidareutveckla verksamheten och fortsätta arbetet med den digitala transformationen.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att:

  • Vara ett stöd till verksamhetscheferna i deras arbete med att ta fram och nå målen i förvaltningens digitaliseringsplan
  • Stödja respektive ledningsgrupp på verksamhetsnivå, i arbetet kring IT- tjänster och digitaliseringsbehov
  • Driva och/eller delta i projekt med digital utveckling i fokus både självständigt och tillsammans med It-ombud och andra nyckelpersoner
  • Aktivt arbeta med att öka den digital kompetensen inom psykiatrin

Tjänsten är placerad på Psykiatrins förvaltningsledning och stab i Varberg. I den här tjänsten ingår resor i hela länet.

Din profil

Vi söker dig som har adekvat utbildning eller erfarenhet inom området. Erfarenhet av arbete med förändrings- och utvecklingsarbete liksom arbete med processer inom sjukvård är meriterande. Ett stort intresse och kunskap om digitaliseringens möjligheter ser vi som en självklarhet. Du är en van användare av Microsoft 365. 

För att lyckas i rollen som digital utvecklare hos oss bör du gilla att lösa uppdrag både självständigt och tillsammans med andra, kunna samverka med chefer och medarbetare på alla nivåer i verksamheten.

Genom nyfikenhet och förmåga att tänka nytt engagerar du andra i din omgivning. Ett viktigt redskap är kommunikation och förmågan att bygga relationer både inom och utanför psykiatrin. Vi värdesätter därför att du har förmåga att bemöta andra på ett professionellt sätt. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har cirka 950 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Du är direkt underställd digitaliseringschefen och är ett professionellt IT/digitaliserings-stöd åt psykiatrins ledningsgrupper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/430
Kontakt
  • Ulrika Åkesson, Digitaliseringschef, 070-5110648
Facklig företrädare
  • Charlotta Andersson, Vision, 0724-566551
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb