Närsjukvården Halland

Vi söker en distriktssköterska till vår vårdcentral som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team. Välkommen att söka!

Arbetsuppgifter

Här erbjuder vi en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. Det handlar bland annat om arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, tidsbokning, bedömning, triagering på direktmottagning samt egen mottagning. I arbetet kan också ingå handledning av studenter. 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Åsa är belägen mitt i en växande inflyttningsort med nästan 8500 listade patienter. Orten Åsa har havet som närmsta granne och goda möjligheter till pendling tack vare Åsa station.

Hos oss hittar du ett komplett allmänmedicinskt utbud och ett välfungerande rehabteam. På vårdcentralen finns, förutom läkar- och distriktssköterskemottagning, även BVC och en välutrustad avdelning för arbetsterapi och fysioterapi. Här möts du av ett gott gäng som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss i.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistsjuksköterskeutbildning med inriktning distriktssköterska. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbete på distriktssköterskemottagning är meriterande. Vi ser att du har god datorvana och gärna erfarenhet av att arbeta i vårt journalsystem VAS.

Du som vill arbeta i vårt härliga team är en flexibel, engagerad och initiativrik person, du planerar självständigt och strukturerat ditt arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad med ett gott bemötande. Vi ser att du har engagemang och vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats
Ort Åsa
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/408
Kontakt
  • Therese Theander, Verksamhetschef, 0340-662771
Facklig företrädare
  • Karin Skyllerström, Vårdförbundet, 0340-649035
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb