Hjärtmottagningen

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 80 000 invånare. Vi önskar därför möta behovet genom att utöka med ytterligare en kardiolog i norra Halland.

Teamarbete med patienten i centrum på Medicinmottagningen – det är vad Kardiologi teamet i Kungsbacka står för. Här arbetar engagerade och drivande medarbetare. Mottagningen är organiserad i team inom kardiologi, allergologi, diabetes/endokrinologi, neurologi och lungmedicin. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns för hjärtsviktspatienter, kranskärlssjuka och patienter med förmaksflimmer. Remisser handläggs från såväl primärvård som sjukhus framförallt inom norra Halland, men också från SU/Västra Götaland. Vi har ett gott samarbete både med närsjukvården och med övriga sjukhus i Halland.

Om arbetet

Hjärtteamet består i nuläget av två läkare, tre sjuksköterskor och två undersköterskor, biomedicinska analytiker samt medicinska sekreterare. Dina uppgifter innebär självständigt arbete inkluderande utredning, uppföljning och behandling av hjärt- och kärlpatienter avseende ischemisk hjärtsjukdom, hjärtsvikt, vitier, arytmier, hypertoni, lipidstörningar m.m.

Verksamhetsområde specialiserad medicin är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi fokuserar på ständiga förbättringar och arbetar för att skapa en effektivare, mer patientsäker vård och en bättre arbetsmiljö. Om du vill bidra med kompetens, engagemang och positiv energi är du välkommen att bli en i teamet.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom kardiologi, gärna med specialistkompetens/erfarenhet inom invärtes medicin.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta, dessutom har du en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du har kunskaper i svenska språket (C1). Vi tror på det goda samarbetet mellan olika professioner som bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen och ett professionellt bemötande av våra invånare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/393
Kontakt
  • Lise-Lott Lundgren, Avdelningschef, 0765-115784
Facklig företrädare
  • Andréa Larsson, Hallands läkarförening , 0340-480467
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-04-10

Tillbaka till lediga jobb