Hallands Sjukhus

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till vårt härliga gäng med placering på slutenvårdsavdelningen 5A! Vi är en aktiv administrativ enhet som tillsammans arbetar med ständigt förbättringsarbete. För oss är det viktigt med ett flexibelt och nära teamarbete mellan alla yrkesgrupperna, för att på bästa sätt hjälpa våra patienter och få den goda arbetsglädjen till varandra.

Om tjänsten

Du kommer inom verksamheten på 5A att arbeta med förekommande vårdadministrativa uppgifter, såsom medicinsk dokumentation, remiss- och kallelsehantering etc. Du kommer även ingå i förbättringsarbeten tillsammans med både vårdpersonalen gällande workshiftning samt förbättringsarbeten inom vårdadministrationen. Du har tätt samarbete med kollegor på Hematologmottagningen, där man även arbetar i Tele-Q samt 1177 etc. Stort samarbete också med kollegor på övriga slutenvårdsavdelningar inom Medicinkliniken. 

Tjänsten innebär att man varannan fredag slutar kl 16.30.

Vi arbetar också med kompetensutveckling för medicinska sekreterare och stora möjligheter finns till olika ansvarsområden. 

Vårt ledord inom Vårdadministrationen Medicinkliniken Varberg är arbetsglädje!

På vår verksamhet Medicinkliniken på Hallands Sjukhus Varberg finns sektionerna för hematologi, nefrologi, endokrinologi och diabetes, kardiologi, gastroenterologi samt allergologi och neurologi. Inom kliniken har vi även ett Centralarkiv.

Medicinkliniken i Varberg har cirka 95 vårdplatser fördelade på 4 slutenvårdavdelningar samt en akutvårdsavdelning och mottagningar inom samtliga grenspecialiteter. Vi bedriver medicinsk dygnet runt-verksamhet på akutmottagningen. Inom Medicinkliniken Varberg är vi cirka 400 anställda inom alla yrkeskategorier, varav 35 stycken är medicinska sekreterare.

Vår verksamhet

Avdelning 5A är en medicinavdelning med 24 vårdplatser. Dessa är fördelade på 3 team: Hematologi, endokrinologi och lungsjukdomar. Tillsammans behandlar vi patienter som är i behov av akutsjukvård oavsett i vilket skede de befinner sig i sin sjukdom. Avdelning 5A har tätt samarbete med Hematologmottagningen och på sikt kommer tjänsten innebära att man arbetar även där.

Den administrativa enhetens främsta uppgift är att vara en god servicefunktion gentemot våra patienter, såväl som vår verksamhet. Vi har ett nära samarbete med all personal och fungerar som en viktig länk mellan patient och vårdenhet. Du kommer till en arbetsgrupp med teamkänsla och bred erfarenhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med god datorvana och goda kunskaper i svenska språket. Meriterande är kunskaper i dokumentationssystemet VAS samt kodning.

För att lyckas i rollen hos oss är du van vid att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men innehar även god förmåga att arbeta i team. Vi värderar att du är noggrann, har ett gott bemötande samt har service- och ansvarskänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/355
Kontakt
  • Charlotte Svensson, Avdelningschef, 0790-661796
Facklig företrädare
  • Eva-Lena Dalenbäck, Vision, 0340-481692
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Tillbaka till lediga jobb