Region Halland

På Hallands sjukhus är vi stolta över att våra sjukhus i Varberg och Halmstad hamnar på första respektive andra plats i SYLF:s årliga AT-ranking 2022. De läkare som genomför sin allmäntjänstgöring hos oss är mest nöjda i hela landet. Nu söker vi dig som vill jobba hos oss under semesterperioden – kanske blir det början på en längre yrkesbana som läkare inom Hallands sjukhus? Efter arbetsdagens slut har du dessutom cykelavstånd till bad- och surfvänliga stränder oavsett vilken ort du arbetar på.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete i multiprofessionella team på våra kliniker. Som underläkare kommer du att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter samt utföra annat sedvanligt avdelningsarbete såsom rondning och in- och utskrivningar. Du kan även vara med och assistera vid operationer och undersökningar.

Vilka är vi?

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar kontinuerligt med ständiga förbättringar.

Vem är du?

Vi söker dig som har slutfört 9 terminer på läkarutbildningen med godkända resultat. Du har goda språkkunskaper i svenska motsvarande C 1-nivå. Vi ser att du är en person som har lätt för att kommunicera och skapa bra möten med både patienter och arbetskamrater. Du bidrar med engagemang och arbetsglädje och vill vara med och utveckla verksamheten för att ge bästa möjliga vård. 

Om ansökan

Vi vill att din ansökan består av ett personligt brev, CV, betygsutdrag samt minst 2 referenser.

När du genomför din ansökan kommer du att kunna ange vilka områden du är intresserad av att jobba inom samt på vilken ort du önskar arbeta. Din ansökan kommer sedan läggas i en bank som rekryterande chefer kommer att ha tillgång till inför sommaren 2023.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd.
Förmåner - Region Halland

Klicka här för att söka tjänsten

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg, Kungsbacka och Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1389
Kontakt
  • Julia Szin, HR-partner, 070-1988864
  • Jessica Fällhed, HR-partner, 070-8109873
Facklig företrädare
  • Kontakta HR-partner, uppgifter ovan, .
Publicerat 2022-10-11
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb