Region Halland, Närsjukvården

Nu förstärker vi vårt psykosociala team på Vårdcentralen Nyhem, är du vår nya psykolog? 

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss kommer du arbeta med individuell behandling av vuxna patienter med ångestsyndrom, krisreaktioner, lätta och medelsvåra depressioner. Tjänsten innefattar även en viss tjänstgöring på BVC där du träffar barn i åldern 1-6. 

I tjänsten ingår samverkan med andra verksamheter och myndigheter är en viktig del av arbetet. Som ny hos oss får du givetvis en anpassad introduktion och handledning.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Nyhem ligger i Halmstad och är en trivsam vårdcentral med fräscha lokaler och cirka 10 700 listade patienter. Här finns läkarmottagning, laboratorium, BVC, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog. Vi har även specialistmottagning för astma/KOL, diabetes. riskmissbruk och rökavvänjning. Folktandvårdens verksamheter finns även i byggnaden. 

Vi är ett härligt gäng som arbetar med en växande framtid i sikte. På Vårdcentralen Nyhem arbetar ett psykosocialt team med psykolog, BVC psykolog, kurator, psykiatrisjuksköterska och kroppskännedom. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-inriktning. Några års arbetslivserfarenhet i området är meriterande. Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs. 

Som person är du engagerad och lyhörd både med patienter och i arbetslaget. Du är flexibel i ditt arbetssätt och vågar prova nya vägar. Vidare har du ett stort intresse för människor och ser det som en självklarhet med ett gott bemötande mot patienter och medarbetare. Vi lägger stort värde vid att du är en god kollega som gärna samarbetar med andra och som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1256
Kontakt
  • Eva Holstner, 035-134800
Facklig företrädare
  • Karin Georgson, 035-134536
Publicerat 2022-09-19
Sista ansökningsdag 2022-10-19

Tillbaka till lediga jobb